Jag ska vara tyst. Varje gång jag hyllar min form kommer ett stopp. Gårdagens spel missade då underspelet inte ens var nära då det blev en riktig rysare. Dock ska vi jobba vidare med en ny omgång i challenger series som spelas onsdag till fredag.

Blaszcyk – Chtchetinine

Blaszcyk hade en ojämn omgång nu måndag-tisdag där han förlorade mot Sitak och Vyborny, för att ändå ta sig vidare till slutspel. Och väl i slutspelet tog han sig till final där David blev för tuff för honom. Så blandat var ordet. Dock kan man se det att han började lite taskigt, då dessa två förluster kom på hans tre första matcher. Efter det blev det betydligt bättre och kanske var det sommarens semester som satt kvar som lite ringrost för polacken? Hur är han mot deff då? Han vann sina senaste möten mot både Chtche och Huszjak men har även förlorat, och att han gjort det innan mot Chtche är inte så konstigt då han är en riktigt bra spelare. Men överlag rätt så vass mot deff, bra träff i forehand.

Chtche, vet inte riktigt om jag ska förklara den vitryske gubben. Har rekat honom en miljard gånger så det blir en kortis här. Defensivspecialist med enormt mycket underskruv i slagen. Men med en offensiv knappt hållbar i div 2 i Sverige. Har sviktat mer än vanligt på slutet.

Senaste möten –
Blaszcyk – Chtche 0-3, 3-2

Enligt mig är detta en 50-50 match. Har svårt att peka ut någon favorit om man ser till deras kunskaper och rutin. Är det jämnt skägg så ska givetvis underdogen spelas, men jag lägger även till att Blaszcyk avslutade förra omgången i god stil och förhoppningsvis bär han med sig det till idag.

En oviss match där jag tror att första setet kan bli helt avgörande för hur matchen kommer sluta. Men ska vi säga att Blaszcyk tar första set och sedan vinner 3-2?

Rak seger för Blaszcyk till 2.25 tar jag med 5/10 units.

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip