Gårdagen var en riktig rysare, men tyvärr var rysarens avslutning tung då Chtchetinine vann de två sista bollarna vid 9-9 i avgörande setet till 9-11. Jag ligger plus denna säsongen men ändå känns det som att jag har torskat de flesta jämna matcherna, vilket är tungt och jag hade därmed kunnat plussa bra mycket mer med lite mer flax. Blaszcyk får en ny chans att bringa units idag.

Blaszcyk – Gerold

Gårdagens matchkvoter –
Blaszcyk 2-1, +3 i set.
Gerold 3-0, +8 i set.

Ska jag tippa emot Gerold som hade en sådan fin dag igår? Japp, och här är varför.

Blaszcyk vann alltså sina två matcher utöver den rekade matchen igår. 14-12 i avgörande setet mot Petr David var nog väldigt skön efter en lika jämn torsk mot Chtchetinine. Tycker att Blaszcyk såg bra ut igår, bra träff på bollen och rörde sig energiskt. Formen ser ut att vara där och han kommer vara med och slåss om slutsegern om han fortsätter så här.

Gerold då, han vann alltså sina tre matcher igår och förlorade bara ett set. Grymt stabilt, men sanningen är att det var två matcher som han skulle vinna och en stark vinst med 3-1 mot Vrablik. Bra och överraskande gjort, och med denna drömstarten till 3-0 i matcher så bör han greja att nå slutspelet, men har svårt att tro att han kommer hota om slutsegern.

Varför vinner Blazscyk? Gerold vinner mycket på att spela lite avigt och ha bra skruvträff. Blazscyk är en säker spelare med mängder av rutin och ska därför kunna neutralisera de speciella bollarna och därmed kunna få fram många dueller. Och blir det dueller är Blaszcyk den klart bättre spelaren här, stabil backhand och en tung forehand ska vara för starkt för Gerold, trots hans grymma start här igår.

Senaste mötet
Blaszcyk – Gerold 3-1.

I skrivande stund finns det inte något handikappspel på bet365 men en rak seger till 1.50. På marathonbet finns handikappspel som jag plockar.

-1.5 på Blaszcyk till 1.95 spelar jag med 5/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip