Gårdagen började tungt, reken och den andra matchen jag la ut på twitter så var det 2-0 ledningar som blev till 2-3 förluster. Frustrerande. Två spel efter det gick in som stoppade blödningen, men resultatet blev knappt plus. Hoppas på en riktigt fin dag idag istället. Här går jag på dagsform.

Bluhm – Rakov

Först och främst, här får jag backa. Igår skrev jag att jag var osäker på Bluhms form. Den var det inget fel på och även om han avslutade dagen lite mer skakigt än han började, så är Bluhms form bättre än jag trodde.

Gårdagens matchkvoter
Bluhm 2-3, -7 i set.
Rakov 0-5, -12 i set

Bluhm har alltså -7 i setkvot, vilket kan skrämma lite. Men då har han mött Vostes och David som är vassa mot deff, åtminstone deffar på nivån Bluhm ligger på. 0-3 mot Sitak är han nog inte nöjd med, men vinsten mot Kuzmin var vass. Inget nytt under spelstilsradarn. Han är defensivspelare med en relativt bra offensiv men säkerheten i deffen lämnare lite att önska om han ska ta nästa kliv i sin karriär. Har Rakov och Simoncik kvar att möta, krävs vinster i båda dessa för att slutspel ska vara möjligt, och det är fullt möjligt.

Rakov. 0-5, -12 i set. Nej det är inget att skriva hem om. Jag har skrivit innan att jag tycker han spelat bättre på senare tiden än vad jag tycker han brukar göra. Men det verkar vara antingen eller för herr Rakov. Antingen är han med och fightas om platserna 4-6 eller så är han totaltjättesist. Och nu verkar det vara det senaste som gäller. För sin spelstandard är han okej mot deff, vilket drar ner antalet units här, men Rakov känns trött..
Här går jag alltså på dagsformen. Trots Bluhms tunga avslutning igår (mot bra spelare) så känns han hetast här. Att han dessutom har chansen på slutspel gör att jag tror ännu mer på honom. Någon överkörning blir det nog inte, men kan han kämpa ner Rakov kanske?

2.00 på Bluhm tar jag med 5/10 units.

3-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip