Då är spelarna framme i 8-delsfinaler i Belgien och det är två svenskar kvar. En av dessa är favorit att vinna sin match medan gårdagens repade spelare, Brodd, står inför en tuff match.

Duda (43) - Takami (246)

Duda är semifinalseedad och det är därför väntat att han är här. Takami slog igår ut hemmapelarn Devos. Kanske inte den största skrällen men en liten överraskning. Så här har deras slutspel varit.

Duda - Gilabert 4-1
Kozul 4-0
Inget att snacka om. Stabilt och lugnt.

Takami - ismailov 4-2
Devos 4-1
Betydligt tuffare väg fram och det är en imponerade gårdag av japanen.

Duda har jag rekat innan. Tysken som definitivt slagit sig in bland tyskarnas mästerskapstrupp. En slitvarg av hästmått. Inget spektakulärt, det är inte vackert, ser inte lätt ut men sliter gör han definitivt och det kommer han långt på. Vänsterhänt som spelar tight i serve-retur och är allround i spelet.

Takami är en av hundratals japaner som är ute och tävlar. Har inte sett honom så mycket men han ska sticka ut lite från de övriga japanerna då han har en betydligt tyngre forehand än vad de andra har. I övrigt är han som de andra japanerna.

Takami är troligtvis betydligt bättre än vad hans ranking säger. Men det ska vara en bit upp till Duda ändå. Duda tar stadiga kliv uppåt och är normalt sett väldigt stabil mot lite sämre spelare. Jag fortsätter att lita på det så jag spelar på honom.

Duda -1.5 set till 2.00 spelar jag med 7/10 Units.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip