Ny omgång, en lurig omgång av challenger series. Halva dagen har gått i skrivande stund och det är en del spännande resultat. Gårdagen då? Tyngsta spelet på länge gick inte in, tungt var bara förnamnet och det är bara att försöka glömma och jobba vidare.

Folwarski – McCreery

Resultat än så länge –
Folwarski 1-1 i matcher.
McCreery 1-1 i matcher.

Folwarski började med en vek start när han förlorade mot Tomaszuk, det trodde jag inte. Såg sedan hela matchen mot omgångens stora favorit, Kosowski, där jag trodde stenhårt på Kosowski, men oj vad Folwarski lirade! Aldrig sett honom spela så pass bra och han var värd segern även om det var så jämnt det bara kunde bli. Han är en defensivspelare med kanske den bästa offensiven av alla deffar som spelar i challenger series. Deffen är givetvis det han vinner mest på, men hans forehandattacker imponerade stort mot Kosowski.

McCreery är lurig. Sliter på och vill spela så mycket forehand som möjligt. Det brukar betyda att antingen har man en så pass bra forehand att man slår igenom defensivspelarna. Eller så spelar man forehand för att det är det enda man kan och är därmed ofta skruvkänslig och klarar inte alls av att möta deffar. Så 50-50 här? Nja.

Senaste mötet
Folwarski – McCreery 3-0
Första setet var jämnt sedan var det en stabil seger för Folwarski. Givetvis kan vi inte räkna med att det ska gå lika enkelt idag. Men det är ändå en fingervisare hur McCreery tycker om att spela mot deff.

Väger ganska tungt in det senaste mötet här. Och kommer bara Folwarski upp i närheten av den nivån han hade mot Kosowski så ska han vinna mot irländaren. Och det tillräckligt stabilt för att det ska vara värt att spela på -1.5 set.

Folwarski -1.5 till 1.83 spelar jag med 6/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip