Dag två av SOC i Stockholm väntar under tisdagen. Och det är då de bästa kvalspelarna kliver in och gruppspelet ska avgöras innan kvalet fortsätter under onsdagen. Så vad ska vi hitta att spela på från Eriksdalshallen under tisdagen? Jo detta.

Franzén - Aruna

Här snackar vi en match av dueller! En match som borde innebära mer eller mindre bara forehanddueller. Och det är ju kul.

Franzén har spelat en match i gruppspelet redan, där han vann mot regerande europeiska mästaren för juniorer. Greken med ett långt namn. Med 4-1. Bra form vad det verkar på ”Alex”. Relativt tunn i serve-returspelet men fantastisk i duellspelet. Kanske den svensken som överlag rör sig snabbast. Tung forehand men vekare backhand.

Aruna. Har tillhört runt topp-50 ett tag nu och känns cementerad där. Gör här sin första match för turneringen. Spelar mer eller mindre likadant som Franzén. Men med bättre backhand och lite tyngre överlag.

Givetvis får Aruna ses som en favorit här. Inget snack om saken. Men att franzén ska kunna plocka minst två set ser jag som en stor möjlighet. De spelar liknande och blir bara dueller. Att Aruna ska leka hem det tror jag inte alls på.

Franzén +2.5 till 2.20 spelar jag med 8/10 units.

3-4 Aruna?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip