Ett spel till från första omgången i slutspelet i Ungerns world tour ska det skrivas om.

Gao Ning (47) – Chien Chen An (29)

För att summera detta lite kort så här i början. Här har vi en ren och skär 50-50 match. Och därmed tycker jag oddsen sitter fel. Jag ska förklara hur jag tänker.

Gao Ning var den stora giganten inom europeiskt lagspel för några år sedan. Under ett par års tid var han tryggheten själv och hade en enormt imponerande matchkvot i både franska ligan och i Champions League. Inget publikfrieri att tala om överhuvudtaget men effektivt spel med fokus på serve-returspelet och med en bra forehand. Han har absolut blivit tröttare med åren och är inte lika effektiv längre, men visar under sina bästa stunder att han kan spela riktigt bra. Vilket han visade i kvalspelet hit också, två tuffa matcher och en enkel. Matcher som han var favorit i, men han gjorde jobbet och vann matcherna.

Chien Chen An, 29a i världen? Nja. Kanske i sina bästa stunder men absolut ingen stabil topp-30 spelare. Vänsterhänt spelare som skaffat sig betydligt mycket tyngre slag på senare år men det finns absolut mer att hämta gällande serve-returspelet. Har en tung backhand, men det känns mer på chans än att det är ett stabilt vapen.

Gao Ning är klart bättre i serve-returspelet. Och äger han det spelet så som han kan göra när han spelar bra så ser jag honom som favorit. Blir spelet inte låst i serve-returspelet utan att det blir många dueller, så tror jag att Chien är vassare och rappare. Den som får bestämma matchbilden går nog alltså segrandes ur denna kampen. Blir det ryckigt och blandat i hur matchbilden ser ut så är det 50-50 och mycket upp till dagsformen. Därmed ser jag detta som en 50-50 match och därmed finns värde i oddset.

2.40 på Gao Ning spelar jag med 7/10 units.

4-3?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip