Bundesliga i Tyskland har nästan full omgång idag, söndag. Med svensklaget Düsseldorf, med K. Karlsson och Källberg i laget, som i väntad ledning i ligan. Här möts tvåan och sjuan i ligan. Och så här ser jag på det -

OBS! Som vanligt är det fri uppställning i lagspel så det är ingen garanti att matchen spelas, men jag ger er en bonusmatch i slutet av reken.

Gauzy (13) - Apolonia (40)

Deras matchkvoter i bundesligan efter fyra omgångar -
Gauzy 1-3
Apolonia 3-1

Kollar man på vilka de mött så är det tydligt att Apolonia mött betydligt enklare motstånd än vad Gauzy har. Dock är alltid 3-1 bättre än 1-3.

Gauzy har tagit steget från att vara en lovande europé till att faktiskt börja utmana den absoluta världstoppen. Även om han har en bit nivåmässigt till att etablera sig topp 10-15 så har han faktiskt slagit sig in där och visar att han fortfarande utvecklas. Han kan väl egentligen allt i spelet, väldigt allround och har utvecklat sitt försvarsspel. Ska vara spelaren som leder sitt Ochsenhausen till en topplacering men har inte riktigt visat det än. Dock har han visat bra form i internationella turneringar och jag hoppas han visar det nu.

Apolonia, ni som följt mig vet att jag tycker att det är en väldigt överskattad spelare. Nu har han i alla fall rasat lite på rankingen och har nu en mer rättvis ranking. Väldigt bollsäker spelare men saknar det tunga spelet för att vara en bättre spelare. Men en stabil spelare mot sämre spelare.

Det är dags för Gauzy att leda laget nu och formen har han. Så nu gäller det att han får ut det i ligan. Gauzy ska vara ganska klar favorit här. Och erbjuds 1.83? Nej det är alldeles för högt.

Gauzy 1.83 spelar jag med 9/10 Units.

3-1?

Bonusmatch
Walther - Kamal 1.83 7/10u.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip