Austria open står för dörren och såna tävlingar gillar jag. Det är riktigt vasst startfält och kvalspelet bjuder som vanligt på en hel del ojämna matcher som ligger helt rätt i odds. Men jag har hittat några fina saker också. Och vill ni ta del av alla mina spel så in på twitter och följ mig där!

Gavlas (210) – Dang Qiu (225)

Gavlas har jag rekat ett gäng gånger nu. Dels för att han spelar en del på challenger series men även för att han verkar ha en tendens att hamna på tv-borden under Pro tour-turneringarna. Vänsterhänt tjeckisk spelare som trots att han passerat 30-år, fortfarande utvecklas som spelare. Bra serve och väldigt fin träff på bollen.

Dang Qiu är en tysk spelare vars far har kinesiska rötter (tror jag). Är likvärdig på världsrankingen som Gavlas, men jag tycker ändå det är skillnad på deras nivåer. Och det är för att Dang är 21 år gammal och fortfarande spelar u21, där han samlar ihop den största delen av hans poäng till rankingen. Är en safe spelare, inga mördande vapen utan vinner på säkerhet, och där backhand är mest trygg.

Matchen kommer nog bestå av en hel del dueller. Tycker dom är jämnvärdiga i serve-returspelet, i spelet är Gavlas den farliga men Dang den trygga. Dang vill dock ha det mesta av spelet i sin backhanddiagonal, och det är svårare att få det mot en vänsterhänt när han själv är högerhänt. Och kommer inte Dang få trycket på Gavlas under duellerna så tror jag att Gavlas är för tung i spelet för att Dang ska kunna stå emot.

1.66 på Gavlas spelar jag med 7/10 units.

4-2?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip