Nej ni, gårdagens rek var inte ens nära. 0-3 och spelet till 2.75 var riktigt iskallt. Men så kan det bli ibland när man jagar höga odds. Någon av er undrar kanske varför jag skriver ut världsrankingen på spelarna ibland, och ibland inte. Anledningen är att jag skriver ut dom när jag tycker det är relevant. Är det spelare som är ute och tävlar är rankingen givetvis en pekpinne, medan det annars inte säger något alls.

Gavlas(201) – Duran(198)

Riktigt jämnt enligt rankingen, men jag tycker ändå Gavlas är större favorit än oddsen säger.

Gårdagens matchkvoter –
Gavlas 2-1, +3 i set.
Duran 2-1, +3 i set.

Gavlas har jag skrivit lite om den senaste tiden. Grabben jag trodde var slut som pingisspelare som dök upp igen och hade tagit stora kliv i utvecklingen. Vänsterhänt tjeck med fin träff på bollen. Duglig i serve-returspelet. Förlorade med 0-3 mot Vrablik igår och hade sedan två enkla matcher.

Duran var en lovande junior och Spanien hade nog hoppats mer på honom än vad han uträttat som senior. Hade i ärlighetens namn en bättre och tuffare dag än Gavlas, där han vann mot Vrablik. Bra serve-returspel och sen söker han mest forehand då backhand inte håller någon jätteklass.

Möjligtvis att Duran är bättre i serve-returspelet och kanske får styra spelet där. Men jag ser ändå Gavlas som den bättre spelaren överlag och blir det duellspel tycker jag att Gavlas ska styra bollarna tillräckligt för att vinna i längden på det. Det blir lite av en nyckelmatch detta för de båda för att känna sig trygg på en slutspelsplats, och en taggad och alert Gavlas tycker jag är värd ett sämre odds.

1.72 på rak seger för Gavlas spelar jag med 7/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip