Som vanligt på söndagar så är det dags för en omgång av tyska Bundesliga.

OBS! Som vanligt när det gäller lagspel så är det fri uppställning, vilket gör att det inte är någon garanti att matchen spelas. Därför ger jag er några bonusmatcher i slutet av reken.

Habesohn - Gerassimenko

Matchkvoter inför denna omgång
Habesohn 5-6
Gerassimenko 3-8

Om man ska analysera dessa kvoter så fastnar jag på Gerassimenko. Han blir ett tydligt exempel på att det kan vara stor skillnad för spelare att spela individuella turneringar och lagspel. Vissa tycker om det ena bättre än det andra, och med tanke på vilka resultat Gerassimenko har på det individuella planet så är det väldigt överraskande att han har 3-8 i Bundesliga.

Habesohn är tydligt åt andra hållet. Tycker inte hans resultat på det internationella alls är lika vassa som han levererar i ligan år efter år. Verkar vara en bra lagspelare och trivs i lagspelet. En allround och tight spelare skulle jag förklara honom. Men även med en väldigt tung forehand.

Gerassimenko är en liten favorit. Spelar väldigt rolig bordtennis. Inte alls något speciellt i serve-returspelet, utan vill igång med duellerna och där backar han bak en bit från bordet och har långa svingar likt tennisspelare och bjuder på många fina bollar.

Senaste mötet
Habesohn – Gerassimenko 3-1

Hur blir matchen? Habesohn kommer med största sannolikhet dominera serve-returspelet. Om han kan styra det till ett sådant vis att han får attackera hårt på de första bollarna så tror jag att Gerassimenko får det svårt. Sett till nivå på spelarna så förstår jag oddssättningen till 50-50. Men säsongsinledningen för de båda, hur matchen kommer se ut, och senaste mötet gör tillsammans att jag tycker det är värt att spela på Habesohn.

Rak seger på Habesohn, 1.87 spelar jag med 7/10 units.

3-1?

Bonusmatcher
Filus 2.50 mot Gauzy 6/10 units.
Morizono 1.83 mot Apolonia 7u
Duda 2.25 mot Karlsson 6u.

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip