Igår gick reken in löjligt enkelt, 11-3, 11-2 och 11-7. Varav en 7-0 ledning i sista setet gjorde att det inte blev spännande. Sällan man får så enkla segrar. Men fint var det! Då var det Huszjak som gav oss units, nu går jag emot honom.

Happek – Huszjak

Gårdagens kvoter
Happek, 1-2 i matcher.
Huszjak 1-1 i matcher.

Happek, tysken som jag inte ens tänker försöka mig på att förklara spelstilen på. Varför? Ja ni, se en match med honom och ni förstår. Det är inte enligt skolboken och det är inte vackert, men speciellt är det och ibland fungerar det utmärkt. Är oftast en spelare som hamnar på de sista positionerna på challenger series.

Huszjak känner vi sedan länge. En defensivspecialist med enormt mycket underskruv i slagen som många spelare har stora problem att mota. Vilket syntes väl igår i den rekade matchen, stackars Turcek hade inte en blekaste aning om vad han skulle göra och man kan egentligen bara skratta åt eländet. Hans nackdel är att han är enformig i sitt spel och möter han någon som har koll på spelstilen så kan han inte hitta på så mycket nytt.

Hur är Happek mot deff? Så här är hans senaste matcher mot Huszjak och Chtchtenine (som spelar liknande som Huszjak fast bättre)

Happek – Huszjak 1-3, 3-1
Happek – Chtchetinine 3-1, 3-2.

¾ vinster alltså. Är det något han är bra på så är det alltså att möta defensivspelare. Det ska vi spela på!

Rak seger på Happek mot Huszjak till 2.00 spelar jag med 7/10 units.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip