ag tycker mig ha hittat ett till spel. Jag går alltså emot båda defensivspelarna idag, så vi hoppas att underskruvsgudarna har en dålig dag idag!

He Bai – Chtchetinine

Här tycker jag att vi har spelvärde. Jag börjar att förklara det så, och jag ska förklara varför.

När jag såg att He Bai skulle delta i veckan så tänkte jag att det skulle bli en succé eller katastrof. Succé för att han känns som en riktigt pengarsugen spelare som gärna vill skrapa ihop en fin lönecheck. Samtidigt är han en trött, lite seg kinesisk slovak som kanske kunde ha svårt med challenger series speciella tempo och stämning. He Bai är en spelare som cirkulerat mellan 70-150 på världsrankingen och det är den nivån han håller. Vann imponerande första omgången i veckan, och han gjorde det med en fin stil! Så formen är mycket god.

Chtchetinine är gammal som gatan. Och det börjar synas ibland. Han har fortfarande fruktansvärt mycket underskruv i sina deffar och det skapar fortfarande stora problem. Relativt snabba fötter. Men allt blir lite trögare och dipparna blir lite oftare och längre. Men summan kvarstår ändå att han är en av de absolut bästa som spelar på challenger series.

He Bai, kines i grunden alltså. Överlag brukar de vara bra mot deff då de har många att träna med och därmed lärt sig hur man ska spela från grunden. Och han har fin träff på bollen så nog ska han kunna slå igenom gubben från Vitryssland om han är bra mot deff. Enligt mig är det lite av en 50-50 om han är bra mot deff, och är han det så kommer han vinna här, troligtvis enkelt. Är han inte det kommer det bli riktigt tufft.

Jag valde därför mellan rak seger på He Bai för 2.37 eller u74.5 bollar till 1.83. Men då jag tycker det är 50-50 så lockar 2.37 bra här. Flummigt? Lite kanske, men spelvärde ska man söka.

2.37 på rak seger för He Bai tar jag med 6/10 units.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip