Efter lite mer efterforskning hittar jag ett spel till värt att skriva om.

He Bai – Kadlcek

Matchkvoter inför sista dagen
He Bai 3-2 +2 i set.
Kadlcek 2-3 -4 i set

He Bai som vann måndag-tisdagsomgången i fin stil, utan förlust, har det lite tyngre här. Man kan givetvis inte kräva att han skulle storma fram i samma stil och fart då han i ärlighetens namn inte håller den nivån för att kunna göra det. Men här är han lite i trubbel ändå. Har en tuff match mot Huszjak nu på morgonen och vid förlust där blir detta troligtvis avgörande om vem som går vidare till slutspel. He Bai är en lite slö spelare, men med fin träff på bollen, och då framförallt på forehandsidan.

Kadlcek är faktiskt med i fighten om slutspel, vilket inte händer jätteofta. Möter omgångens slagpåse, Kopanyi på morgonen. Där tycker jag iofs att han är en alldeles för stor favorit sett till oddsen, men givetvis är han favorit att vinna där, och isf blir detta som sagt den avgörande matchen om vem som går till slutspel. Kadlcek har en tendens att vara relativt stabil mot likvärdiga spelare men har ytterst sällan något att sätta emot när det blir tuffare och svårare motståndare på andra sidan bordet. Han spelar för vekt och lite för ofarlig för att kunna vinna mot så här bra spelare.

Senaste mötet
He Bai – Kadlcek 11-6, 11-3, 12-10

Rekar sällan såna här överlägsna spel. Alltid lurigt med -2.5, men då jag tror detta blir den avgörande matchen för slutspelsplatsen så tror jag att He Bai kommer vara väldigt fokuserad och taggad. Och då bör det bli en enkel historia detta.

-2.5 på He Bai till 2.00 spelar jag med 5/10 units.

3-0 då lär vi hoppas på..

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip