Nej ni, första reken slutade med förlust 1-3. Och man kan säga att Khatchanov spelade så som jag skrev att jag trodde att han skulle göra sist han spelade challenger. ” Khatchanov var en spelare jag trodde skulle vara betydligt vassare än han visade sig vara. Första gången han spelade challenger hade jag för höga tankar om honom och det fick jag lära mig den dyra vägen. Har svårt att se att han tagit några större utvecklande kliv sedan dess och i så fall är det en bottenspelare denna veckan.” Aja. Nya tag.

Horejsi – Malte Möregårdh

Matchkvoter i skrivande stund
Horejsi 3-0, 9-3 i set.
Möregårdh 1-1, 4-4 i set.

Horejsi är enligt mig den klart bästa spelaren denna omgången och om han inte står som slutsegrare imorgon blir jag väldigt överraskad. Han är stabil mot spelare av denna kalibern och han är inte spelaren som strular bort matcher, så nej detta tar han hem. Men först denna matchen mot svenske Möregårdh.

Möregårdh är en liten smygare som inte visar upp sig mycket på svensk mark. Men han gör det bra och kan bli en bra elitseriespelare vid bra utveckling. Än så länge tycker jag att han är lite valpig gällande att han bara har ett attackspel, just serve-attackspelet är riktigt vasst, men det kan bli lite enformigt att inte ha en bredare arsenal.

Här snackar vi om en riktig servematch. Båda har en bra serve och bra attackspel efter. Dock tycker jag att Horejsi ska vara betydligt mycket mer stabil än svensken och han har ett bättre försvar som inte kommer göra honom lika sårbar i returtagandet. Senast de möttes vann Horejsi med 3-0 och jag tror att det kan bli något liknande ikväll.

3-0 Horejsi?

2.00 på -1.5 set på Horejsi spelar jag med 7/10 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip