Ännu en dag där reken gick in utan några problem. 3-0 till Mendes gav oss en stabil seger. Fina fisken, och nu jobbar vi vidare i förhoppningsvis fortsatt medvind!

Horejsi – Zwickl

Matchkvoter efter första dagen –
Horejsi 3-0, 9-4 i set.
Zwickl 1-2, 5-8 i set.
Här har vi två spelare med helt olika formkurvor, och det är huvudanledningen till att jag återigen kommer förlita mig på Horejsi.

Horejsi vann som väntat omgången i måndag-tisdags. Fullt väntat med tanke på den svaga klassen på den omgången och han var aldrig hotad. 3-0 i finalen talar sitt tydliga språk. Men han imponerade rakt igenom turneringen, inga större svackor utan såg ut att vara i fin form. Fortsätter att vinna väldigt mycket på sin serve och attackspel efter serven.

Zwickl däremot verkar inte ha hittat sin bästa form. Kanske har han haft semester eller längtar till den, för det är inte den gamla stabila Zwickl vi fått se. Även om han inte är lika vass som för några år sedan så har han en spelstil som ska ge ett stabilt spel och inte så stora svängar och svackor som han nu visar upp. En knapp vinst med 3-2 mot Happek igår, för att följa upp med 1-3 mot Kadlcek och Mendes. Nja.

Horejsi är i grunden en bättre spelare, och med hans fina form i jämförelse med Zwickls högst tveksamma form gör att jag finner värde i en storseger för Horejsi.

-1.5 set för Horejsi till 1.80 spelar jag med 5/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip