Gött! Gårdagens rek och även dagens enda spel, gick in och därmed plus för dagen. Sånt är alltid fint och hoppas vi hittat en fin streak nu. En ny omgång börjar idag, den spelas onsdag – fredag och det är bra klass på denna omgången!

Huszjak – Duran

Huszjak gör sin tusende challenger series… Typ i alla fall. Frågan är om han har någon annan inkomst eller om han livnär sig på detta? Hade varit kul med en intervju med kroaten. Hur som helst, i det här laget vet vi alla att han är en defensivspelare med extremt mycket underskruv i slagen. Underskruv som genom åren fått många riktigt duktiga spelare att se ut som nybörjare. Har utvecklat sin offensiva kapacitet från katastrofal till dålig. Men den skillnaden har gjort mycket för hans spel!

Marc Duran, Spanien. Har gjort några omgångar här nu och känns ojämn i sina prestationer. Var i yngre år en lovande junior som inte riktigt tagit det där sista klivet. Spelar ganska ”normal” bordtennis, bra i serve-returspelet och taktiskt duktig, men är inte speciellt tung i duellspelet. Duglig forehand men som sagt, inget speciellt.

Duran och Huszjak har mötts två gånger i challenger series,
Huszjak – Duran 2-3, 2-3.
Ja Duran har vunnit båda, men två riktiga rysare, och tycker att oddsen ligger lite fel.

Hoppas på tredje gången gillt för Huszjak. Jag lägger även till att Duran kommer troligtvis direkt från semestern och formen är nog högst osäker. Hoppas Huszjak kan ta vara på det.

2.75 på Huszjak tar jag med 6/10 units.

3-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip