Gårdagens rek missade, och den blir bara tyngre ju mer man tänker på det. Turcek vann en match under förra omgången, på övriga sex matcher så vann han tre set, varav två mot Zwickl (vår match). Så nej, det var inte okej. Och jag fortsätter att gå emot Turcek, eller om ni så vill, förlitar mig på Huszjak.

Huszjak – Turcek

Huszjak känner vi sedan tidigare. En defensivspecialist som tagit fina kliv sista året. Fick vinna sin första challenger (på försök 100?!) och det har varit spännande att se hans utveckling från en slagpåse till en mediumspelare här på challenger series. Han har enormt mycket underskruv i sina deffar, vilket genom åren har ställt riktigt bra spelare kliandes i huvudet funderandes på vad de egentligen ska göra. Har utvecklat sin offensiv, vilket gör att han blir lite mer svårläst, även om jag fortfarande vill se en stor förbättring till.

Turcek var en ny bekantskap för mig, och det var ingen jätteimponerande insats han startade med. Som sagt så tog han två set mot Zwickl, vilket var frustrerande. Men annars hade han inte många matcher där han hade något som helst att sätta emot. Att han här ska få möta svårspelade Huszjak tror jag blir lurigt för honom. Kan inte gå efter om han är bra eller dålig mot deff då jag aldrig sett honom möta en, men går jag rent på spelstandard här så ska 1.66 vara spelvärt.

Huszjak -1.5 till 1.66 på bet365 spelar jag med 7/10 units.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip