Gårdagen började ju finfint med 7 units in till 2.00. Den andra matchen snackade jag om u74.5 bollar, men valde underdogseger till 2.37. Fel val. Och iom det tredje spelet jag bjöd på på twitter så blev det minusresultat. Tungt och det trodde jag inte när dagen började så bra.

Jancarik – Huszjak

Matchkvoter inför sista dagen
Jancarik 5-0 och 15-0 (!!!) i set.
Huszjak 3-2 och 9-6 i set.

Jancarik är en etablerad spelare som var en av de bästa europeerna när han var junior. Nu är han i 30-årsåldern och har aldrig tagit det där sista klivet för att närma sig europatoppen. Dock är han en stabil spelare 70-150 i världen och är därmed en av de bästa som spelar här på challenger series. En stor spelare som kan vara lite klumpig, men väldigt allround och fin träff på bollen. 5-0 och 15-0 i set vet jag inte om någon någonsin ha haft? Oerhört imponerande!

Huszjak kommer behöva en riktigt bra dag om han ska nå slutspel. Har Jancarik och He Bai kvar att möta och jag tror han får det tufft att vinna en match. Men han kämpar på och tar stadiga kliv uppåt. Defensivspelare med enormt mycket underskruv.

Senaste matcherna –
Jancarik – Huszjak 3-2, 3-1
Vid 3-2 segern ledde Jancarik 2-0 och vann alla sina tre set med stora siffror. Exakt samma procedur i 3-1 segern.

Jag tror att Jancarik vill sluta denna turneringen med något slags rekord i antal förlorade set. Kan det vara så enormt att han går igenom utan setförlust? Nja, det blir tufft men det vore häftigt!

Jancarik -1.5 set till 2.10 spelar jag med 7/10 units.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip