Spelet i Ungerns World tour trummar på. En svensk kvar i herrsingel och ett par i herrdubbel. Och det är i dubbelns värld vi ska in och kämpa nu.

Karlsson/Karlsson – Gao/Pang

Mattias och Kristian Karlsson, varken bröder eller släktingar, men båda födda 91 och har följt varandra genom karriärerna. Båda kämpar och krigar för att bli stabila topp-30 spelare i världen och att kanske ta ytterligare ett kliv. Men det är egentligen i dubbelspelet de har sina största framgångar. EM-guld för att ta en sak. De spelar en väldigt tight pingis i dubbel med stort fokus på serve-returspelet, för att sedan gå på snabbt spel nära bordet. Blir sällan dueller, men är som sagt av yttersta klass i det tighta serve-returspelet.

Gao Ning rekade jag om igår så vill ni läsa mer om honom kan ni läsa gårdagens rek. Men kort sagt, en av de bästa spelarna i europa för några år sedan, men har tappat lite nu. Väldigt stark i serve-returspelet. Pang är av en helt annan klass, har en bit upp till den här nivån och är, åtminstone i singelspelet, denna matchens klart svagaste spelare.

Båda paren är en vänsterhänt och en högerhänt spelare så ingen skillnad där. De har mötts två gånger tidigare, med följande resultat.

Karlsson/Karlsson – Gao/Pang 2-3 3-0.

Sett till gårdagens förstaomgång i dubbelspelet så imponerade verkligen svenskarna –

Karlsson/Karlsson – Habesohn/Gardos 3-0
Österrikarna har liknande meriter som svenskarna, så 3-0 imponerade!

Gao/Pang – Rasmussen/Szita 3-1
Klart vekare motstånd och allt annat än seger hade varit en stor överraskning.

Gao Ning imponerade inte jättemycket under gårdagens singel och med tanke på att han är bäst i deras dubbelpar så är den viktig. Karlssons 3-0 seger mot Habesohn/Gardos imponerade däremot stort. Och svenskarna brukar vara stabila mot sånt här motstånd och brukar nöta ut dom. Jag tror att fallet blir så även idag.

Karlsson/Karlsson -1.5 till 1.80 spelar jag med 7/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip