Skön tillbakastuds igår! Ungefär 10 units plus och vi lever igen. Spelet i Tjeckien är inne i slutspelet och på förhand känns det som väldigt många ovissa matcher och svårtippat är det definitivt, så om jag inte hittar mer information eller får någon ny känsla så blir det en relativt lugn dag idag. Men minst en match ska jag tipsa om!

Kizukuri (93) – Lebesson (26)

Först och främst, Kizukuri kommer ta ett hopp fram på rankingen efter den senaste tidens resultat. Så blir inte för rädd för skillnaden på rankingen här.

Kizukuri fortsätter att fullkomligen storma fram. Och det är nog ingen drömmotståndare för någon just nu. I galet fin form och låg världsranking, dvs riskabelt för ens egen ranking att möta honom. Gruppspelet såg ut så här –
Kaluzny 4-0
Cipin 4-2
Peto 4-1
Jämn match mot Cipin, annars fullkomlig slakt. Sen krävdes ännu en kvalmatch för att ta sig in i turneringen.
Franziska 4-2.
Här snackar vi styrkebesked. Franziska är väl mer eller mindre gjuten i det tyska landslaget, men vad gör det mot den frenetiskt spelade japanen?

Kizukuri spelar extremt snabb bordtennis, givetvis därför på små marginaler. Men när han får till spelet är det spektakulärt att se!

Lebesson då? Direktkvalificerad till slutspelet. Den regerande europeiska mästaren i singel. Kanske en av de största skrällarna i europeisk bordtennis på mängder av år? Fruktansvärt imponerande och därav ett rejält kliv på världsrankingen. Hade även ett par till fina resultat internationellt. Men i franska pro A hade han en katastrofal säsong och gick kraftigt minus. Hur går det ihop? Ingen aning.. Och är han verkligen så bra som 26 i världen? Inte enligt mig även om han är riktigt duktig.

Lebesson spelar udda och likt Kizukuri oerhört snabb bordtennis på uppstuds. Vinner dessutom en hel del på sin serve.

Lebessons styrkor är alltså hans snabba spel och fina serve. Dessa två styrkor försvinner mot Kizukuri, enligt mig. Kizukuri spelar ännu Snabbare och som vänsterhänt blir inte Lebessons serve lika vass. Ser man till spelstandard tycker jag att det är en ren 50-50 match, men om man ser till hur matchbilden troligtvis blir så tycker jag att Kizukuri blir favorit här.

Rak seger för Kizukuri till 2.00 spelar jag med 8/10 units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip