Det blev ett avhopp av okänd anledning under måndagens spel i challenger series och därför är det ett ihoptryckt schema vi har. Men det kvittar så länge våra spelare vinner.

Kuzmin - Baciocchi

Matchkvoter efter dag ett
Kuzmin 2-2, -1 i set.
Baciocchi 2-2, -2 i set.

Innan denna matchen spelas så möter Kuzmin omgångens svagaste spelare och därmed räknar jag in en seger. Baciocchi har en på förhand tuff match och jag ser inte honom som favorit. Hur som helst, troligtvis kommer denna matchen betyda en fight om en slutspelsplats.

Kuzmin hade en gammal hederlig hatmatch idag mot Kojic. Enligt uppgifter var det tjafs angående en boll som kanske borde ha spelats om. Men Kuzmin tacklade fulspelet bäst och inkasserade en viktig vinst. Och det är nog just det han är bäst på nuförtiden. Gnetspelet och rutinen. Men den räcker långt.

Baciocchi står på 2-2 i matcher efter att ha slagit sin landsman och Kojic. Det trodde jag inte. Han har faktiskt spelat rätt bra idag och är inte så pjåkig ändå. Relativt intetsägande spelstil egentligen. Inget speciellt att snacka eller skriva om.

Kuzmin är helt klart den bättre spelaren av dessa två herrar. Kuzmin brukar vara trygg mot lite sämre spelare och nog är det rutinen som ger han en enorm fördel. Att denna matchen kommer vara viktig gör bara att jag litar mer på Kuzmin.

Kuzmin -1.5 till 1.66 spelar jag med 6/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip