Det är fredag och det betyder finaldagen av veckans sista challenger. En dag med relativt litet utbud som ser spännande ut. Men detta fick jag en stark feeling för så ett spel blir det i alla fall innan semifinalspelet drar igång.

Kuzmin - Shetty under 75,5 bollar 1.83

Matchkvoter innan dagen -
Kuzmin 4-1
Shetty 3-2

Båda har varsin match innan vår match spelas
Kuzmin - Dickhart(3-2)
Shetty - Sklensky(1-4)

Båda dessa matcher borde bara kunna sluta på ett sätt, stabila segrar till både Kuzmin och shetty. Vilket i så fall betyder att båda är klara för slutspel. Och då är frågan, hur motiverade är en trött ryss och en om möjligt ännu tröttare indier är på en sån här match precis innan slutspelet drar igång?

Kuzmin kämpar på. Det ser ut som att han får ondare och ondare för varje vecka som går, så hur mår hans kropp egentligen? Men det är nog just därför han anpassat sitt spel till att numera spela så mycket backhand som han gör. Men men, han gör det bra och är stabil att gå minst till semifinal i varje challenger serie.

Shetty är en sådan där gåta som verkar oerhört svår att lösa. Var för två år sedan en medelmåttig spelare som inte tog sig någonstans i karriären. Men likt många andra indier sköt han i höjden och tog några riktiga skalper, på touren. Men här på challenger series ser han som oftast så där medelmåttig ut även om han ibland får till några kanonmatcher. Bra forehand, bra serve men resten är rätt tamt.

Vem vinner? Ingen aning. Känns som en riktigt jämn match på förhand, därför tycker jag att 2.20 på Shetty lockade lite. Men tycker ändå att underspelet känns vettigare. Som sagt, lite står på spel, och slutspelet spelas inte långt efter, mycket möjligt med dessa två mot varandra. Jag har därför väldigt svårt att se att båda två kommer borra ner skallen och slita järnet fram till ett skiljeset. Nej, någon kommer vika ner sig.

U75,5 bollar till 1.83 spelar jag med 5/10 Units.

3-1 till... Shetty?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip