Jag tycker mig ha hittat ett fint spel till och måste vädra mina tankar kring detta då jag tycker det är generösa odds. Här är varför!

Kuzmin – Simoncik

Gårdagens matchkvoter
Kuzmin 3-2, + 5 i set.
Simoncik 4-1, +8 i set.

Kuzmin, den gamle ryssen som spelar frekvent här. Dock med lite sviktande resultat ska sägas. Förr var han alltid med i toppen här men det börjar bli oftare och oftare som resultaten blir åt det negativa hållet. Men sanningen kvarstår, han är farlig för alla och när det stämmer för honom så kan han absolut vinna en hel omgång. Väldigt bollsäker och det är den spelstilen han kör på nu. Stundtals har han en tung både backhand och forehand, men ändå är det den säkra spelstilen han spelar efter nu. Bollen på bordet och sätt press på motståndaren på så vis.

Simoncik hade en fin gårdag, och är mer eller mindre klar för slutspel redan nu. En vass och oväntad seger mot Vostes med 3-1, men annars var det fullt väntade resultat och inget vi ska hylla honom alltför mycket för. Men det var en trygg dag igår och därav har oddsen tagit ett kliv åt det hållet, men det är felaktigt tycker jag. Är tvärtom från Kuzmin ingen trygg spelare, har en hög högstanivå med är väldigt fladdrig och när han är dålig, ja då är han dålig..

Summa summarum, oddsen ligger fel här. Ska sägas att Simoncik vann senaste mötet. Men det är en av få gånger han vunnit. Jag har förståelse för att oddssättarna sätter oddsen åt det här hållet, men tycker ändå det är för högt. Kuzmin behöver en vinst för att nå slutspel och det väger tungt för en spelare som i grunden är bättre.

1.57 på rak seger för Kuzmin spelas med 5/10 units. -1.5 till 2.25 spelas med ytterligare 2/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip