Ikväll är det dags för första omgången i franska högstaligan, PRO A. Givetvis ska vi vara där och försöka grabba åt oss av några trovärdigt fina odds. I år är det "endast" tre svenskar med i kanske Europas bästa liga. Och en av dessa blir en bonusmatch idag.

OBS! Då det är fri uppställning i ligaspelet så är det ingen garanti att matchen spelas. Därför ger jag er en bonusmatch i slutet.

Rouen mot La Romagne

Ho Kwan Kit - Crisan 1.61

Visst, det är Kwans debut i sitt nya lag och det är alltid speciellt. Men här har vi två spelare i totalt olika skeden av karriären. Och jag tycker detta är ett fint odds.

Ho Kwan Kit från Hong Kong kämpar sig framåt. Han har ett spel som gör att han kan störa riktigt vassa spelare och även om han ibland förlorar mot lite sämre spelare så måste jag ändå tycka att han är stabil. En forehand av högsta kvalitet tillsammans med dugligt försvar och bra servar. Returspelet kräver förbättring om det ska bli vidare avancemang men annars är han stabil.

Crisan har en fin karriär bakom sig där han under många år varit strax bakom de allra bästa i Europa. Rumänen som gjort sig känd genom att vara oerhört bollsäker. Har inga hårda slag alls att komma med men kompenserar det med att spela taktiskt och bra vinklar. Lurig spelare att möta. Men nog har han sett sina bästa dagar.

Kwan Kit är enligt mig en ganska klart bättre spelare här. Tror han både servar för bra och har för tung forehand för att Crisan ska hänga med. Crisan måste nog upp i sin absolut bästa nivå om han ska vinna här, och det kan vi inte räkna med.

1.61 på kwan spelar jag med 8/10 Units

3-1?

Bonusmatch.
Persson 2.37 mot Gardos. 6/10u.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip