Jag tar ett spel till. Och det spelas redan till brunschen. Nu hoppas vi på en trevlig fredag så vi kan plocka fram chipsen och njuta av fredagskvällen.

Kwan Kit/Wong – Morizono/Oshima

Här väljer jag att inte skriva ut världsrankingarna för tycker inte riktigt att de är relevanta här. Men en liten kommentar. Sett till världsrankingen är det en väldigt jämn match, med Wong som den bäste av de fyra och Kwan Kit som den svagaste. Men! Detta är en match mellan kanske världens största dubbelspecialistpar mot ett annat riktigt vasst dubbelpar.

Gårdagens matcher
Kwan/Wong – Ecseki/Szudi 3-1
Morizono/Oshima –Lakatos/Majoros 3-0

Kwan Kit hade en tung förlust mot Fegerl igår. Det kändes som att han styrde matchen och hade ledningar men förlust blev det. Dock i en välspelad match så formen är god. Mer oroad är jag för Wong som inte alls kom upp i nivå mot Assar, även om Assar gjorde det riktigt bra så tycker jag att sjuan i världen borde kunna hitta bättre lösningar när motståndaren låser dig i ett spel han vill. Men faktum kvarstår, han är sjua i världen och är värd rankingen.

Morizono/Oshima är som sagt kanske världens största dubbelspecialistpar. De är absolut riktigt duktiga i singel också men deras meriter i dubbel är klart bättre. De spelar extremt snabbt och attackerar på allt som rör sig. De få paren de haft problem med är de som kan försvara sig väl mot deras attacker, snarare det än de som försöker spela så att de inte kan attackera från de positioner de vill.

Japanernas attacker är svårt att hålla undan. Det som gör att jag tror att paret från Hong Kong kan spela jämnt med japanerna är att de i singel spelar mycket för att få flippande attacker på sig, och därför borde de kunna ta attackerna ganska bra i alla fall. Rent kunskapsmässigt är det en jämn match och därför tror jag att Kwan/Wong kan hänga med bra här.

Jag fegar ur och kör på handikappspelet här. +1.5 på Wong/kwan till 1.90 kör jag på. Den våghalsige har raka segern att satsa på.

+1.5 på Wong/Kwan spelar jag med 7/10 units.

3-2 till något par?

Lycka till,

This is the stats tab
This is the post tip