Under tisdagskvällen spelas ännu en omgång i högsta ligan i Frankrike - Pro A. Ett gäng svenskar är troligtvis i farten och jag ska reka en av dessa.

Obs! Som vanligt i lagspel är det fri uppställning och därmed är det ingen garanti att matchen spelas. Men jag ger er bonusmatcher i slutet av reken.

Lundquist - Skachkov

Matchkvoter i Pro A
Lundquist 6-4
Skachkov 6-4

Lundquist verkar bibehålla sin galna form han visade upp under SOC i Stockholm. Övertygande lagmatch direkt efter och det är väl egentligen inget som tyder på att det ska falla ihop här? Är trots sin ålder, 38 år, väldigt snabb och rapp. Kanske inte som under sina bästa år men ändå bra tempo i kroppen. Har en ruskigt stark forehand, speciellt i duellspelet där han håller hög nivå i världen. Backhand är vekare, helt klart. Duktig i serve-retur.

Skachkov har haft ett gäng tunga säsonger bakom sig och man ställde sig frågan om han ens skulle få ett kontrakt någonstans i de bästa ligorna. Men Morez gav honom chansen och han har helt klart visat upp ett bättre spel än på många år. Men. Han är fortfarande inte lika het som han en gång var. Bra backhand framförallt, men dålig i slutspelet, det vill säga det tighta serve-returspelet. Ganska tung forehand i duellspelet men inte på Lundquists nivå.

Lundquists form har jag högt i tankarna här. Dessutom att ser man till matchbilden så borde det bli mycket dueller, och i formen Lundquist är nu så tror jag han är klasser bättre i duellspelet. Att han troligtvis är bättre i serve-returspelet kommer göra att han får börja duellerna med övertag.

Rak seger för Lundquist tar jag med 8/10 units till oddset 1.66.

3-1?

Bonusmatcher -
Akkuzu 2.20 mot Gerell 7u
Akkuzu 2.75 mot Gardos 7u.
Mattenet 1.50 mot Angela 7u
Salifou 1.83 mot Brossier 8u.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip