Gårdagens rek var frustrerande, McCreery ledde 2-1 men vann ”bara” med 3-2 och vårt handikappspel missade. Mina två andra spel för dagen gick in så lite plus blev det, men det kändes som om vi var värda mer. Idag väljer jag ett lågt odds, här är varför.

McCreery – Tomaszuk

Gårdagens kvoter –
McCreery 1-4, -6 i set.
Tomaszuk 1-4, -6 i set.

McCreery har varit överskattad i några challengers nu. Han hade en riktigt fin omgång i somras och sedan dess tror jag att han knappt vunnit en match. Men det ser bra ut när han spelar, fin forehand och han kämpar på. Men backhand är halvtaskig och serve-retur är vekt. Det är ofta ett spel som räcker långt mot jämnbördiga eller lite sämre spelare men tar honom inte långt mot bättre spelare.

Tomaszuk är verkligen medelmåttig. Lite samma sak här, det ser verkligen okej ut när han spelar, men händer det egentligen något speciellt? Nej det gör det inte. Inga stora vapen eller tight spel. Men duglig på den nivån han själv besitter. Spelade jämnt med Kiss och Rakov, men annars inte mycket att säga till om igår.

Vem vinner detta möte och varför? Jag ser helt klart McCreery som spelaren med högst högstanivå med tanke på att han har en forehand av rätt hög klass. Men sen kommer det inte bli något skönspel på något sätt. Dueller kan det absolut bli och då tror jag att irländarens relativt tunga forehand kommer bli avgörande.

Jag väljer att köra på raka segern då detta är sista matchen för gruppspelet och det är inget att spela för utöver de euron matchen handlar om.

Rak seger för McCreery spelar jag till 1.57. Detta med 6/10 units.

3-1?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip