En riktigt fin gårdag där 3/3 spel gick in och knappa 15 units in på kontot. Nu hoppas vi att formen är här för att stanna!

Mendes - Möregårdh

Känns lite taskigt att fortsätta reka mot Malte Möregårdh, men jag tycker att oddsen ligger fel och det ska man utnyttja.

Portugisen mendes som i skrivande stund precis slår in matchbollen mot Figel och börjar därmed turneringen med en vinst med 3-1. Helt okej form och spel av honom. Spelar en aggressiv bordtennis nära bordet och vill ha högt tempo i bollduellerna. Helt okej i serve-returspelet också. Är en ojämn spelare men när han får till det så kan han skapa oreda för ett gäng spelare.

Möregårdh missade slutspelet i veckans första omgång och är nog inte helt nöjd med sin insats. Blandade och gav lite väl mycket och det straffade sig. Har en hög högstanivå men den måste hittas oftare om slutspel ska nås. Bra serve och riktigt vass forehand men måste skaffa sig en bredare spektrum.

Möregårdh vill springa mycket forehand men jag tror att han inte kommer få den tiden på sig när mendes får igång sitt spel. Att mendes ska vara större favorit än 1.72 är jag tvärsäker angående. Och det vill jag ta tillvara på.

1.72 på rak seger för Mendes spelar jag med 7/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip