Äntligen var jag helt rätt på det igen! Med maximal utdelning hade det kunnat bli drygt 25 units plus igår. Men vi fick nöja oss med knappa 16 units plus, men det var skönt efter en tyngre period! Mycket tackar vi svenske Brodd som var oerhört undervärderad, vilket nu syns på oddsen idag då dom sitter helt annorlunda. Men ett spel tycker jag mig ha hittat idag.

Obeslo – Kuzmin

Först och främst är jag lite knäckt över att jag inte la ut detta spelet igår kväll när jag själv la in spelet för 1.83. Men 1.66 är fortfarande fint.

Gårdagens matchkvoter
Obeslo 2-3, +0 i set.
Kuzmin 3-2, +2 i set.

Obeslo hade en tung dag igår. Matchbollar mot Brodd, 2-3 mot Vrablik. Mja, kanske var han värd något bättre. Men så är läget och två segrar krävs för att slutspel ska vara möjligt. Klarar han det? Ja det tror jag. Han har Kuzmin och Kadlcek kvar att möta, och Kadclek ska han kunna jogga hem, så därmed blir denna matchen avgörande för Obeslo. Bra i serve-returspelet och även om han inte har några fantastiska grundslag så kan han det mesta och är trygg i spelet.

Kuzmin, den gamle ryssen kämpar på. Har Obeslo och Vrablik kvar att möta, så jag tror inte han klarar slutspelsplatsen utan hamnar utanför, vilket är ganska sällsynt. Hade ändå en fullt duglig gårdag, men där den jämna förlusten mot Simoncik nog förstör hans turnering.

Varför vinner Obeslo? Jo vi kan dra denna jämförelsen. Obeslo har varit en av de bästa i svenska Elitserien i två år. Jag tror att Kuzmin hade varit en medelmåtta i samma serie. Varför vi får 1.66 på Obeslo(1.83 innan) är nog bara för Kuzmins gamla meriter. Spelmässigt tror jag Obeslo kommer styra och ställa helt i serve-retur och få styra spelet därefter. Kuzmin måste därför upp i sin absolut högsta nivå för att vinna här.

1.66 på rak seger för Obeslo spelar jag med 7/10 units. Fyller även på med 2 units för 2.50. Hårt spel, men mycket står på spel så jag tror Obeslo är på hugget här.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip