Två rekar igår, en gick in medan en inte ens var nära. Hade ett gäng övriga spel också, vilket slutade illa och slutade med den rödaste dagen på länge. Ungefär 12 units back. Men såna dagar händer och så länge det inte blir flera såna på kort tid så känner jag mig lugn. Det jag blev överraskad över var att jag tyckte det kändes riktigt bra innan, spelen kändes riktigt bra, men men. Nya tag.

Omar Assar (31) – Kristian Karlsson (24)

Här har vi två gamla lagkamrater från Halmstad som möts, och de har varit länge i samma träningsgrupp så att dessa två herrar känner varandra väl är ganska klart.

Omar Assar rekade jag igår då jag var helt säker på att världssjuan Wong skulle göra processen kort med egyptiern Assar. Men icke! Dels var Wong inte att känna igen då han såg tam och trött ut och hade inte mycket nytt att komma med när Assar totalt låste honom i backhanddiagonalen, där Assar trivs som allra bäst. Samtidigt så gjorde Omar Assar det väldigt bra, grymt försvarsspel och hittade djupa vinklar både i backhand och forehand. Så jag imponerades stort av honom.

Kristian Karlsson hade en riktig holmgång mot krigaren Duda (Tyskland). Jämnt från start till mål där Karlsson tog de två avslutande poängen vid ställningen 3-3 och 9-9. En härlig vinst. Men sanningen är att jag inte tyckte Karlsson såg lika stabil ut som han brukar göra. Hans vapen är att han är bra i serve-returspelet och har stenhårda attacker från båda sidorna.

En annan turnering hade jag nog spelat på Karlsson. Men dagsformen på Omar Assar gör att jag känner att jag vill spela på honom. Kommer han upp i ungefärlig nivå som han hade mot Wong igår så vinner han här. Karlsson måste samtidigt upp i nivå jämfört med igår om han ska vinna. Tror att det blir lite samma matchbild som Assar hade igår, tror Karlsson kommer styra serve-returspelet men att duellspelet och försvaret från Assar kommer att fälla avgörandet.

Rak seger på Assar till 2.20 spelar jag med 8/10 units.

4-2?

This is the stats tab
This is the post tip