Det är full fart på challenger tour-turneringen i Belgien, men det hindrar inte den franska högstaligan från att ha en omgång fredag och lördag. Och därför hindrar det givetvis inte oss från att spela på det!

OBS! Som vanligt när det är lagspel så är det fri uppställning och det är därmed ingen garanti att matchen spelas. Men jag ger er två bonusmatcher i slutet av reken.

Shihao - Ouaiche

La Romagne gästas här av Villeneuve. Och ser man på papperet tycker jag att la Romagne ska vara favoriter att vinna matchen. Och det tror jag att de gör.

Shihao Wei är en kines som gör sin andra säsong i Frankrike (om jag inte missat något). Han har inför denna matchen en matchkvot på 4-2 , dvs en ganska bra start i kanske Europas tuffaste liga. Spelar en ganska klassisk bordtennis för att vara en kines som är vänsterhänt. Bra serve och dödande forehand. Bra på förstaattacker med backhand men vekt försvar.

Ouaiche gjorde comeback efter lång skadefrånvaro för två omgångar sedan. Blir sedan vilda i förra omgången. Om det betyder att han fått nya problem har jag ingen aning om. Men han kan inte vars i topptrim om han inte får spela. Spelar en unik bordtennis, även han vänsterhänt och sitter kanske inne på en av världens bästa känsla. Han har många extremt fina bolldueller och unika slag om ni kollar youtube. Riktigt sevärd spelare. Men frågan är, hur är formen?

Jag tycker att oddssättarna övervärderar Ouaiche här. Visst, en Ouaiche i toppform så kanske oddsen ska stå i liknande. Men han har spelat en lagmatch på ett halvår och det var ingen succé. Och även om han kommit tillbaka till hyfsad form så ser jag Shihao som favorit då han är klart bättre i serve returspelet och med hans tunga forehand får nog fransmannen svårt att hinna med.

Rak seger på Shihao till 1.66 spelar jag med 8/10 Units.

Bonusmatcher.
A. Robinot 2.10 mot Skachkov. 6 Units.
Salifou 1.83 mot He Bai. 6 Units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip