Äntligen plus igen! Ungefär fyra units plus och den rekade matchen gick in efter en hård femsetare. Därmed är vi på banan igen även om det fortfarande svider att förra veckans spel gick tungt. Men vi borrar ner skallen och jobbar vidare!

Sitak – Husnik

Måndagens kvoter
Sitak 2-3, 12-12 i set.
Husnik 0-5, 2-15 i set.

Sitak är nog inte helt tillfreds med sin måndag. Han hade tuffast möjliga motstånd i form av Gavlas, Bluhm och Vostes (bara ledande Robles av de bästa kvar att möta). Sambandet mellan dessa matcher då? 2-3 i alla. Tungt för Sitak, minst sagt. Men det positiva i det måste vara att han måste ha presterat bra pingis för att ha varit så nära att slå alla dessa. Och så väljer jag att se det.

Husnik då? Ja ni. Vilket bottennapp. Tycker att han visat upp ett helt okej spel de tidigare gångerna han spelat. Givetvis ingen stjärna men 0-5 i matcher och 2-15 i set? Nej inte så genomrutten ska han vara. Tittar igenom resultaten och på förhand tycker man att han absolut ska ha gjort det bättre än så här och det är egentligen ingen match som visar tendenser till bra spel. Och ja, jag vet att imorgon är en helt ny dag. Men kan han verkligen förbättra sig så pass?

Sitak kommer troligtvis inte gå vidare trots vinst här, men då har han i alla fall chansen då han möter Robles i sista matchen. Och som sagt, imorgon är en annan dag, men kan Husnik gå från bedrövlig till duglig över en natt? Tveksamt. Sitak har dock visat bra spel och jag tror han kan vinna enkelt här.

Sitak -1.5 till 1.90 spelar jag med 5/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip