Efter en dålig gårdag blev det i alla fall en fin avslutning på dagen då ett tungt spel till 2.00 gick in. Fortfarande lite minus men det stoppade blödningen, vilket var viktigt.

Sitak – Kadlcek

Spelarnas matchkvoter efter dag 1,
Sitak 2-3, -4 i setkvot.
Kadlcek 0-5, -12 i setkvot

Sitak hade en ganska bra gårdag. Eller ja, han gjorde väl vad han skulle egentligen. Inga märkliga resultat utan gjorde vad man förväntade sig av honom, ungefär i alla fall. Med den spelstilen han har, dvs inget speciellt märkvärdigt i serve-retur utan går bara igång på bollduellerna där han har relativt bra träff på bollen och är rätt safe. Men just därför vinner han sällan mot bättre spelare, är en vek spelare utan större farliga slag.

Kadlcek blir jag inte klok på. Skrev igår att med tanke på den dåliga nivån på omgången och hur han spelade förra veckan så trodde jag att han skulle kunna vara med och fightas om en slutspelsplats. Icke sa Nicke. Inte ens nära att vinna en match, fullständigt bedrövligt spelat. Hur detta går ihop är högst oklart, men han verkar ha sina omgångar där han knappt får in bollen. Och nu hoppas jag att han fortsätter med den formen även idag.

Ser man till gårdagens spel ska detta bli en enkel historia för Sitak. Och förhoppningsvis kommer denna matchen bli viktig för Sitak då han kan ha chansen att nå en plats i slutspelet och då ska inte fokuset vara något problem. Det enda som gör att insatsen inte blir högre är ifall Sitak inte har chansen på slutspel så kan det bli hängskalle och inte 100% fokus. Men tycker ändå det är spelvärt.

Rak seger på Sitak till 1.66 tar jag med 6/10 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip