Äntligen drar SOC i Stockholm igång. Otroligt roligt att titta på och har ni det minsta intresse för bordtennis så rekommenderar jag er starkt att ta er till Eriksdalshallen för att titta. Måndag-onsdag är det kvalspel och sedan börjar huvudturneringen med stora delar av världseliten på plats.

Söderlund (211) - Jarvis (348)

Kvoter i svenska seriespel
Elitserien -
Söderlund 4-3

Superettan
Jarvis 4-3

Hampus söderlund krigar på. Han var en av de riktigt lovande svenskarna i junioråldern men han ligger tryggt runt 200 i världen fortfarande trots en bit över 20 i ålder. Kanske på grund av hans stereotypa spel. Men är det något han gör så är det att kämpa och det får man ge honom, han viker sig inte en tum. Börjar elitserien okej, men inte mer. 4-3 kommer han nog att förbättra.

Engelsmannen jarvis bor och tränar i Halmstad. 4-3 i superettan är väl en rimlig kvot för honom. Storväxt, hyfsad träff på bollen men junioraktig i retur och försvar.

Brukar sällan säga att rankingarna räcker att titta på för att spela. Men här är det nästan så. Det är två spelare där det skiljer minst en nivå och jag förstår inte hur handikappspelet ligger på 1.5.

Söderlund -1.5 set till 1.80 spelar jag med 9/10 units.

4-1?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip