Då var vi inne i oktober månad och som vanligt drar vi igång med Challenger series. Den här omgången är enligt mig en riktigt svag omgång, med några mindre kända spelare. Svårt, men kanske kan man hitta guldkorn.

Sriram – Seretti

Sriram är en av de läskigaste/lurigaste spelarna som spelar på challenger series. Har en väldigt unik spelstil som inte många jublar över att möta. Han har ett material på backhandsidan som mer eller mindre gör att med lite tajming och känsla så kan han sätta upp racketet bara så gör materialet jobbet med att omvandla skruven till motsatt och med en fladdrig bollbana. Svårt att förstå? Det tycker även många motståndare. Sriram har även en duglig offensiv som gör att stressen hos motståndaren kan bli ännu större. Givetvis är det samma med denna spelstilen som med många andra unika, att det räcker till en viss nivå, sen tar det helt stopp.

Seretti är en högerhänt spelare som jag gissar kommer hamna 4-6 i denna omgången. En vanlig omgång hade han nog blivit 7-8 men som sagt, det är en svag omgång. Bra serve och forehand är hans styrkor. Tittar man hans tidigare resultat så har han tagit set av Chtchetinine och vunnit mot Bluhm (båda defensivspelare) så hans forehand verkar duga mot deffar. Men har han koll på Srirams spelstil?

Sriram ska vara den bättre spelaren här. Men varför ska han vinna med 3-1 eller mer? Seretti kan spela mot deff, men detta är inte en deff han möter utan en unik spelstil. Och jag tror att han sitter inte på för dålig spelförståelse för att kunna anpassa sitt spel och sitta på tillräckligt snabbt tänk för att klara av detta. Sriram brukar gå bra mot den här typen av spelare. Därför fastnade jag för detta spelet.

Siram -1.5 set till 1.83 spelar jag med 5/10 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip