Idag satte jag ett spel som jag efteråt givetvis ångrar mig att det inte blev en 10/10 units. Jag fegade ur och nöjde mig med 9/10 units, detta då Anton Källberg gav oss oddset 1.83 mot Kenji Matsudaira. Förstod inte alls oddssättningen och tog vara på det, att matchen gick in var fint. Vill ni följa fler såna här spel så finns jag på twitter. För ofta finns inte tiden att hinna skriva en rek om matcherna kommer ut på oddssidan bara 1-2 timmar innan matchstart. Men men, nu kör vi.

Szudi/Ecseki (227/248) –Kozul/Zibrat (226/245)

Oerhört jämnt sett till världsrankingarna. Men jag tycker ändå 1.50 är spelvärt. Låt mig berätta.

I bordtennis finns det inte några stora pengar att hämta på dubbeltouren, därför finns det väldigt få, eller till och med ingen alls, som gör som i tennis. Dvs att satsar större på dubbelspelet än singel. Men är det några som sticker ut som väldigt mycket bättre i dubbel än i singel och som därför nog hade satsat på dubbeltouren om pengar fanns, så är det Szudi/Ecseki. Deras världsrankingar i singel skrämmer inte många, men de gör nästan alltid bra resultat i dubbelturneringarna. Szudi är högerhänt och stabil i både serve-returspelet och i spelet. Inga riktigt vassa vapen men spelar klokt och stabilt. Ecseki är trollerigubben och den som har vapen. Returspelet trixar han mycket i och får oftast motståndaren att bli lurade. Detta är en kombo som tydligen räcker långt.

Kozul var med och spelade bort Sverige från kvartsfinalen i lag-EM förra veckan. Spelade väldigt långt över sin normala kapacitet och vi kan nog inte räkna med något liknande nu. Zibrat är vänsterhänt vilket gör att de får gott om plats i och med att Kozul är högerhänt. Det känns som ett riktigt ostabilt par, eller fladdrigt rättare sagt. De har nog en hög högstanivå men kan lika gärna förlora väldigt stort här.

Jag ser Szudi/Ecseki som det klart mer stabila paret här och det tillsammans med att de faktiskt brukar gå in helhjärtat i dubbelturneringarna gör att jag tror på dom. Jag väljer här att köra på raka segern till ett lägre odds istället för handikappspelet.

1.50 på raka segern för Szudi/Ecseki spelar jag med 7/10units.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip