Det är en lång dag i Ochsenhausen, Tyskland. Och vi ska spela ett spel sent på kvällen, vilket kan vara speciellt då många kan tappa fokus. Men det är något som är svårt att ta hänsyn till så här på morgonen. Vi kör!

Vostes – Horejsi

Vostes är likt många andra här på Challenger en late bloomer och tar steg för steg uppåt. Besitter en hög högstanivå då han egentligen har det mesta i spelet (för denna nivån), stenhårda attacker, dugligt serve-returspel och bra försvar. Bygger det mesta kring sin serve och den bygger ofta upp till att han har fritt fram med sina hårda attacker efter den.

Horejsi, skulle gärna vilja veta hur populär han är på touren. För det är en speciell spelare, sliter som ett djur och ser ut att ha en speciell personlighet. Men som spelare som spelar på dessa matcher är han en go grabb med tanke på att han alltid ger 100% och det kan man lita på. Lite samma spelstil som Vostes, men sämre försvarsspel och är därmed mer beroende av att hitta attackerna första.

Dessa två herrar är två av de absolut bästa som spelar här på Challenger series. De möttes nämligen i finalen av årsfinalen i december. Då stod Horejsi som segrare efter en överraskande 3-0 vinst. Överraskande skulle jag säga att den krossen var därför att jag tycker att Vostes spelstil borde vara jobbig för Horejsi. Vostes har bra försvar och bra serve, vilket inte ger Horejsi den rytmen och lugnet som han behöver i sitt ganska enformiga, men väldigt farliga och tuffa, sätt att spela.

Enligt mig är detta en 50-50 match trots Horejsis senaste vinst. Och därför spelar jag på värdet på Vostes.

2.10 på rak seger på Vostes spelas med 5/10 units.

3-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip