Vrablik - Blaszcyk 1.83

Mycket bordtennis att se fram emot under onsdagen. Och vi börjar med Challenger series.

Vrablik har varit tryggheten själv, ja faktiskt under det senaste året skulle jag vilja påstå. Dock en formdipp sista 1-2 månaderna där han har gått ifrån att göra riktigt bra ifrån sig bland annat i Champions League till att faktiskt svikta rejält här på challenger series. Hans trygga spelstil där han dessutom bygger sitt spel på sin vassa backhandserve gör att motståndaren måste spela riktigt bra för att slå honom. Och träffar Vrablik själv rätt under en match, då är han riktigt svårslagen.

Blaszcyk spelade här under omgången som var måndag-tisdag. Överraskande nog så vann han hela omgången. Detta i ett starkt startfält. Hur kan jag då gå emot honom? Jag väljer att se det som att han gjorde en fantastisk turnering och att han omöjligt kan göra två såna i rad. Lägg där till lite mättnad på den gode polacken?

Jag tycker att oddssättarna lägger för mycket vikt på Vrabliks sista 1-2 månader, och Blaszcyks turnering tidigare i veckan, och det gör att oddset är lite för högt. I grunden är Vrablik den bättre spelaren och nog lär det vara dags för honom att hitta formen igen?

Vrablik till 1.83. 6/10 units.

3-1?


Stoyanov - Olah 1.83

This is the stats tab
This is the post tip