Helgen blev en dag längre då jag tog spelledigt under måndagen. Jag tyckte inte mig hitta något tillräckligt bra och några spelare jag hade dålig koll på. Så så fick det bli.

Zwickl – Turcek

Gårdagens matchkvoter
Zwickl 3-2, +2 i set.
Turcek 1-4 -9 i set

Den gamla storspelaren (nå ja, i challenger series i alla fall)), Zwickl har tävlat frekvent under sommaren, och det med blandade resultat. Tyvärr för hans del har det varit mer dåligt än bra. Varför? Mja jag har ingen aning om hur han tränar nuförtiden men det är tydligt att han inte besitter samma säkerhet som innan och är lite mer tam i returspelet. Dock tycker jag att han visat tendenser till lite bättre spel både igår och de sista dagarna förra veckan. Och hittar han tillbaka så är det en spelare som ska vara i fler slutspel än han missar här i challenger series.

Turcek är en ny bekantskap för mig. Och nej, det är ingen jag slår frivolter av att se. Hans resultat gör inte det heller. 0-3 mot Husnik. 1-3 mot Kadlcek. Nej det är ingen ny storspelare vi har att lägga på minnet. Även om han i övrigt hade tuffa matcher igår så vill man ändå se några tendenser till att hänga med för att man ska se några tecken på att han kan ha en hög högstanivå. Här var det enbart tungt.

Zwickl känns lite mer på G än tidigare och ska han ta sig till slutspel är en vinst här ett måste, och setkvoten kan bli avgörande och därmed är det viktigt att vinna stort. Därav tar jag det här spelet.

Zwickl -1.5 set till 1.61 spelar jag med 7/10 units.

3-0?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip