Torino gästar Milan på tisdagen.
Mitt speltips: Asian +1 på bortalaget. Spelet sitter om Torino tar poäng. Push och pengarna tillbaka om Milan vinner med ett mål. Förlust om Milan vinner med 2+ mål.

Tredje matchen på en vecka för Milan, som dessutom dragits med skador/sjukdomar på en del nyckelspelare. Blev överkörda av Porto i CL innan de lyckades slå Bologna med 4-2 i lördags. Bra seger, men de hade stor hjälp av inte mindre än två röda kort för Bologna. Prestationen var i ärlighetens namn inte särskilt bra och försvaret fortsätter läcka. Har 8-1-0 hittills i ligaspelet, men spelschemat har varit enormt tacksamt. Spelmässigt har de haft lite tur som vunnit alla de här matcherna - Milan är bra, men inte SÅ bra som poängskörden säger. Rebic skadad igen och den från covid nyss återkomne Hernandez väntas inte kastas in från start direkt. Zlatan är väl inte redo för något annat än ett kortare inhopp efter bara två vilodagar?

Tänkbar elva:
Tatarusanu; Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo-Toure; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Krunic, Leao; Giroud.

Får nu en vilodag mindre än Torino, som spelade i fredags. Torino är bra för dagen och har redan spelmässigt matchat Atalanta (1-2-målet kom i 93:e), Juventus (0-1-målet kom i 86:e) och Napoli borta (1-0-målet kom i 81:a). Tre uddamålsförluster där de hade kunnat få poäng med sig från samtliga matcher. Fick inför säsongen in Juric, som gjort ett par bra år i Verona och han har fått i ordning ett bra lag.

Logiskt med Milan som favoriter hemma, självklart. Men jag tror inte på någon överkörning här. Milan har sprungit lite för bra medan Torino förtjänat mer än den ändå respektabla poängskörd de ändå har. Så pengarna tillbaka på uddamålsseger känns bra här, tror på bra poängchans för Torino.

This is the stats tab
This is the post tip