AC Milan tar emot Udinese på fredagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget Milan. Spelet sitter om de vinner med två eller fler mål, push och insatsen tillbaka på uddamålsseger. Förlust om Udinese nyper poäng. Bethard eller FastBet .

På hemmaplan har Milan 8-2-3 med 21-11 i målskillnad. Jag är inte alltid superimponerad av laget spelmässigt, men de har en förmåga att få med sig resultat. Bra på att undvika minor. Trots poängtapp förra helgen leder de fortsatt ligan med chans att sätta ytterligare press på Inter här. Eftersom de är utslagna ur CL har de bara ligan och inhemska cupmatchen kvar att fokusera på. En fördel då de inför såna här matcher kan förberereda sig en hel vecka för uppgiften.

Hare Inter i cupen kommande vecka, men gissar att allt fous nu är att ta ligan, så är helt all in på den här uppgiften. Inte långt kvar på säsongen och de har ett bra läge att ta titeln. Bennacer är avstängd och Kjaer/Zlatan fortfarande skadade - så startelvan känns relativt given:
Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Messias, Diaz, Leao; Giroud.

Udinese ligger strax ovanför strecket och har väl en hyfsat tung säsong. Borde ha tagit fler poäng sett till den underliggande statistiken, så nog är de lite bättre än tabellen säger. Men är inget topplag alls. Ojämnt lag som kan sprattla till och göra resultat, men även falla ihop. Av nio förluster har sex varit med mer än ett mål.

Inte bra av Milan att tappa poäng mot Salernitana senast, men tycker inte prestationen var SÅ dålig. Bjöd på målen via enkla misstag. Innan dess ett par bra insatser i rad. Även om Udinese inte varit något drömmotstånd för Milan senaste säsongerna så tycker jag Milan ändå ska ha tillräcklig kvalitét för att vinna här. Tror på bra chans att studsa tillbaka från krysset senast. Skulle det stanna på uddamålsseger blir det pengarna tillbaka, vilket borde räcka långt här.

2-0? 3-1?

TV: Experternas helgdubbel till fyra gånger pengarna




This is the stats tab
This is the post tip