Milan tar emot Venezia på onsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Nykomlingen Venezia slutade femma i Serie B, men playoffade sig upp till högstadivisionen för första gången på 19 år. Fått en tuff inledning med tre förluster på fyra matcher och bara en seger. Stod ändå upp rätt så okej borta mot Napoli i premiären och kunde gjort mål där. Lär bli en säsong med bottenstrid. Här har de dock allt att vinna.

Borde vara ett bra läge att möta Milan här. De har nämligen en hel del skador:
Zlatan, Giroud, Kjaer, Bakayoko, Krunic och Calabria är alla out på grund av skador. Varierande viktighetsnivå på de här spelarna, men med tanke på att Milan gör sin tredje match på en vecka, där de två tidigare var väldigt tuffa (Liverpool borta i onsdags, Juve borta i söndags), sliter det på spelarna som får spela i match efter match. Talas dessutom om att Kessie kan behöva vilas, vilket hade gett följande elva:

Maignan; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Rebic.

Att Milan själva ska göra mål känns självklart med tanke på motståndet. Trots en del avbräck har de ändå ett par-tre offensiva vapen som ska räcka långt för det här. Så för BLGM-spelets skull handlar en stor del om huruvida bortalaget kan näta. Jag vill ändå tro att de kan göra det här på ett decimerat Milan. I fjol tappade Milan in en del enkla mål mot hyfsat svaga lag och även i år har de hunnit med att släppa in mål mot Cagliari.

Venezia:
Maenpaa; Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Schnegg; Peretz, Vacca, Busio; Aramu, Henry, Johnsen.

Bägge lagen spelade i söndags och kommer därmed till den här matchen med kort vila. Men för Venezias del väntar nästa match först på måndag, så inget att spara på här. För Milans del är en sån här match en uppgift de bara ska klara av, så jag tror på två inspirerade lag. Inledningen av Serie A har bjudit på offensiv fotboll överlag och många av de mindre lagen uppträder ambitiöst och offensivt även mot de större lagen. Så Venezia känner sig absolut inte slagna på förhand här. Har ett par offensiva hot och mot ett Milan som saknar en del spelare bör de kunna få en del chanser.

2-1? 3-1?

This is the stats tab
This is the post tip