I engelska League One krigar Accrington Stanley för sin överlevnad när Plymouth Argyle gästar dem på Wham Stadium. Accrington ligger på en nedflyttningsplats och har en poäng upp till säker mark. Plymouth är tabelltvåan, som bara har en poäng upp till serieledarna Sheffield Wednesday. Ändå erbjuder marknaden nästan dubbla degen i odds på en rak bortaseger.

Nej, det har inte varit någon vidare säsong för Accrington - som förra och förrförra säsongen var ett mittenlag i serien. Att bara ta 35 poäng efter 36 omgångar innebär en nedflyttningsplats för tränaren John Coleman och hans lag. Formen är iskall med bara en pinne under de fyra senaste omgångar, där det har blivit förluster mot Ipswich Town, Portsmouth och MK Dons. Mot Plymouth har det blivit nederlag i de fyra senaste inbördesmöten.

Plymouth, som tog sig upp från League Two säsongen 2020 har för varje år klättrat i tabellen. De är på god väg att ta sig till Championship, även om det finns mycket jobb kvar att göra. Konkurrensen under dem är stentuff. Tränaren Steven Schumacher har gjort ett lysande jobb med ett lag som har tagit 77 poäng på 37 ligamatcher. Formen är fin med tre segrar på de fyra senaste omgångar. Tabelljumbon Forest Green slogs sist med 2 - 0, efter mål av James Bolton och Bali Mumba.

Plymouth vann hemmamötet med siffrorna 3 - 0 när lagen möttes tidigare under säsongen.

Även om Plymouth inte har ligans bästa bortafacit är de tillräckligt starka för att slå ett formlöst bottenlag som Accrington - betydligt oftare än vad marknaden föreslår med sina odds. Därmed blir det ett spel på att Plymouth reser hem med alla tre poäng i behåll.

Speltips Accrington - Plymouth:
2. Odds 1.95 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip