bet365 livestreamar matchen.

På Hindmarsh Stadium tar Adelaide emot Newcastle Jets i australiska A-League. Det är ett möte som utspelar sig på den nedre halvan av tabellen, där marknaden förutspår nästan ett helt öppet möte. Trots tre stora förluster i rad är ändå Adelaide en liten favorit till seger, i det som väntas bli en målrik match. Båda lagen har släppt in flest mål i ligan efter tabelljumbon Central Coast Mariners. Däremot är de inte lika skickliga på att göra mål själva, så jag ser inte detta möte som någon målrik historia direkt.

Adelaide är under isen med stora problem att hålla tätt bakåt. Efter tre förluster med stora siffror, 2 - 5 borta mot WS Wanderers, 1 - 2 borta mot Melbourne Victory och 1 - 5 hemma mot Western United, underlättar det extremt för Adelaide att spela hemma mot ett lag som ligger nästsist i tabellen och snittar ett mål per match. Framåt är Adelaide helt okej och lyckas nästan alltid peta dit någon boll, men fler än ett mål har de inte lyckats göra i sina två senaste matcher. Så det är en mindre måltorka ändå.

Gästerna Newcastle Jets har steppat upp på sistone, där de har kryssat tre gånger och vunnit två gånger på de fem senaste matcher. Försvarsspelet har varit bättre än någonsin denna säsong. Totalt har Newcastle Jets nästan släppt in två mål i snitt per match, men i de tre senaste matcherna har det endast blivit ett insläppt mål per match. Det är starkt. Framåt öser de de som sagt inte heller in mål utan snittar cirka ett mål per match. I den senaste bortamatchen blev det 1 - 1 mot WS Wanderers.

Just WS Wanderers ligger strax under Adelaide i tabellen och har spelat lika denna säsong. Så jag tror att denna match blir likt den matchen som Newcastle Jets spelade borta mot WS Wanderers. Då blev det två gjorda mål. Marknaden har lagt över/under linan på 3,5 mål - som jag anser är för högt. Antagligen är det för att Adelaide har varit involverade i målrika matcher, men det borde inte bli fallet mot Newcastle Jets. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.72 på att det blir som mest tre mål i denna match.

Speltips Adelaide - Newcastle Jets:
Under 3,5 mål - odds 1.72 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Adelaide:
Paul Izzo, Ryan Strain, Jordan Elsey, Michael Jakobsen, Ryan Kitto, James Troisi, Mirko Boland, Stefan Mauk, Riley McGree, George Blackwood & Nikola Mileusnic.

Bekräftad startelva Newcastle Jets:
Lewis Italiano, Nikolai Topor-Stanley, Nigel Boogaard, Johnny Koutroumbis, Matthew Millar, Steven Ugarkovic, Angus Thurgate, Bobby Burns, Roy O'Donovan, Dimitri Petratos & Wes Hoolahan.
---

This is the stats tab
This is the post tip