Tar över 2,5 mål i AEK Aten-Ajax. 1.95 hos Goliath och OHMbet.

Det drar ihop sig i gruppspelet och i grupp E är ställningen följande inför femte omgången:

1. Bayern Munich 4 3 1 0 7:1 10
2. Ajax 4 2 2 0 6:2 8
3. Benfica 4 1 1 2 4:6 4
4. AEK Athens FC 4 0 0 4 2:10 0

Ajax kan säkra sin slutspelsplats här.
AEK Aten måste ta poäng för att ha chans på Europa League-slutspel. Seger här och de har troligen EL-slutspelsplatsen i egna händer i gruppavslutningen mot Benfica (portugiserna ställs mot Bayern Munchen på bortaplan i den här omgången).
Kryss gynnar inte direkt någon alltså, framför allt inte grekerna.

Har sett AEK Athen i en del CL-matcher och är inte särskilt imponerad av deras försvarsspel. Har släppt in minst två mål i varje match och statistiken för xG-against (förväntat insläppta mål) visar att de inte varit drabbade av otur eller motstånd som satt "allt". Har även släppt in en del mål i inhemska ligaspelet.

Tänkbar elva:
Barkas; Bakakis, Chygrynskiy, Lampropoulos, Hult; Simões, Galanopoulos, Galo; Mantalos, Boye; Livaja

Ajax har öst in 40 mål på 13 inhemska ligamatcher, vilket är en ruggig siffra. Holländska ligan är dock så pass ojämn att det inte är så förvånande - men något säger det ju. Har gjort mål i alla CL-matcher hittills. Saknar vasse Hakim Ziyech på grund av skada, men offensiven är stark ändå med Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Huntelaar, Schöne m.fl. Är som alla holländska lag ett i grunden offensivt lag - så även fast krysset är bra för Ajax väntar jag mig inte ett defensivt uppställt lag som avvaktar här.

Tänkbar elva:
Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Blind; De Jong, Van de Beek, Schöne; Neres, Dolberg, Tadić

Ajax är bra och blir en tuff nöt att knäcka i slutspelet för det lag som får holländarna i åttondelen. Körde över AEK på hemmaplan (3-0) och kan en bra dag täcka ö2,5-linan på egen hand på nytt här. Skulle de få offensiv utdelning hyfsat tidigt kommer de kunna kontra bort grekerna. Med tanke på att AEK Athen måste vinna, att deras försvarsspel är svagt och att det är Ajax på andra sidan känns övern klart bra på förhand.

This is the stats tab
This is the post tip