Speltips: Brage draw no bet (asian 0) till 1.66 hos Pinnacle

__________

Brage har stabiliserat sig i tabellen medan AFC Eskilstuna har en tuff höst att vänta. Man har inte lyckats få resultaten med sig trots en del bra prestationer, framförallt har det blivit för mycket oavgjorda resultat och då är det svårt lyfta i en serie när de flesta lagen kan slå varandra. Nu väntar en match där båda lagen spelar på konstgräs och trivs bra där. Det är dock en hel del avstängningar hos hemmalaget som gör det svårt att få ihop en bra elva och bänk till matchen. Kanske utnyttjar Brage det som kommer ifrån en islossning med decimerat manskap.

AFC Eskilstuna
Senaste match:
Gefle - AFC Eskilstuna 2-0
xG: 2.63 - 1.11 (Två straffar Gefle)
Skott/Skott på mål
11/3 - 26/6
AFC Eskilstuna gör en helt okej prestation och ska kunna ta poäng. Däremot så ger man bort två straffsparkar till Gefle som stundtals låg väldigt lågt och inte skapade något särskilt. Det håller inte med sådant slarv och särskilt är det illa mot en bottenkonkurrent. Lyckades ändå få fram hela 26 avslut, men känslan var att de hade för lite tålamod när ytorna väl dök upp.

Brage
Senaste match:
Brage - Örgryte 4-1
xG: 1.8 - 2.44
Skott/Skott på mål
10/7 - 24/4
Brage börjar matchen svagt och låter Örgryte få kontrollera spelet och skapa flertalet målchanser. Det skulle inte bli enklare heller av ett rött kort från hemmalaget, men trots det röda lyckades man ha en dödlig effektivitet där man gör hela fyra mål med decimerat manskap. Imponerande!

Avstängningar: Det blir en väldigt tunn trupp som AFC Eskilstuna besitter i denna match. Redan innan saknar de bredd och nu är Anton Ekeroth, Oskar Lindberg och Robin Sundgren avstängda. I Brage tog Seth Hellberg rött kort senast och är avstängd här.

Stabila Brage tar ännu en mot ett svagt AFC Eskilstuna?

Får vi se om Brage låter AFC föra spelet likt Gefle gjorde och ställa om med sina snabba omställningar. Det fick Örgryte känna på och nu är även Brages bästa offensiva spelare Samouil Izountouemoi tillbaka från avstängning. Tycker Brage är klart bättre än AFC som kollektiv och de har även kunnat bygga upp en långsiktighet i sitt spel. AFC har visserligen många duktiga individualister men som lag så är Brage starkare och när AFC även har så många spelare borta till denna match så har jag svårt se Brage förlora. AFC har redan oerhört svårt att göra mål och nu måste de nog fokusera mer på defensiven med sina avbräck. Tror vi får se en jämn matchbild men där Brage nöter ner AFC Eskilstuna och åker hem med tre poäng.

Speltips:
Brage draw no bet (asian 0) till 1.66 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip