AFC Eskilstuna och Brommapojkarna gör upp på söndagen.
Mitt speltips: BP gör över 1,5 mål i matchen. Lucky Sports .

BP har gjort två eller fler mål i åtta av elva matcher hittills. Har visat sig vara en frejdig nykomling som spelar ett offensivt spel där de litar på sin egen förmåga snarare än inväntar motståndarmisstag. Bara söndagens motståndare AFC har gjort fler mål hittills och tittar vi på xG-statistiken är det bara Halmstad som är bättre. Så BP skapar många lägen och gör många mål. Har flest avslut per match i snitt och mycket bollinnehav.

Ställs nu mot ett liknande lag i AFC. För även Eskilstuna har gjort många mål hititlls (26 är flest i serien). Men det läcker också en del bakåt, AFC har släppt in 20 mål (bara fyra lag är sämre) och har lägst expected goals against av alla lag (enligt wyscout som jag använder för xg-data). Eskilstuna har släppt in minst två mål i åtta av elva matcher. Målgladaste laget i serien med 4,2/match i snitt och ett flertal matcher har slutat 3-2, 4-3, 2-3 och liknande. Har en svag trend senaste tiden med en del sämre prestationer.

Jag tror det är blir en sevärd och måltik match. AFC vet man aldrig vart man har riktigt, så jag vågar inte backa raka tvåan. Istället tycker jag BP att göra över 1,5 mål är ett bättre spel då jag kan se 2-2 eller till och med 3-2 åt något håll ske.

Speltips: Över 1,5 mål av BP.

This is the stats tab
This is the post tip