AFC föll i cupfinalen och lär vara slitna. Måstematch att vinna för ett IFK Norrköping på spelmässig uppgång.
Truppnytt; AFC:s stjärna, MFF-lånet Adi Nalic, kan inte spela i dag.

Allsvenskan
8. IFK Norrköping 11 3 6 2 16:15 15
16. AFC Eskilstuna 11 1 3 7 9:21 6

AFC hemma
5 1 3 1 5:4 6

Formen
F, F, O, F, O

Senaste match
Häcken - AFC 3-0
MFF - AFC 5-0

Peking borta
6 1 4 1 8:9 7

Formen
O, V, V, F, O

Senaste match
Hammarby - IFK Norrköping 2-2

Tuff, tuff, tuff vecka för AFC Eskilstuna. Först åkte man till Malmö och torskade med 5-0. Sedan åkte man till Göteborg för att spela cupfinal mot Häcken - och torskade med 3-0 i torsdags. Bara ett par dagar på sig att slicka såren och sedan möta ett hungrigt, törstigt och på uppåtgående IFK Norrköping. Nej, det är ju en mardröm för en tunn trupp som bara kan spela efter sin förmåga.

Jag har svårt att se Peking missa tre poäng här. Gästerna hade två raka segrar inför Hammarby borta, stod upp bra och fick 2-2 med sig hem. Pekings problem har både varit att man släppt till enkla målchanser och mål samt att man varit lite för låste i anfallsspelet. Nu känns det som man vågat blåsa på mer och i den senaste matchen mot Bajen saknades det inte direkt lägen. Totte Nyman nätade, Jordan Larsson nätade och dessa gubbar kommer vara taggade att springa och stånga sönder AFC på söndagen.

Ett högt tempo matchen igenom kommer gynna Peking som dels har en bättre trupp men också fått mycket mer vila än AFC som hade cupfinalen så sent som i torsdags. Vinner inte Peking den här matchen så är det bara för dåligt helt enkelt. Förutsättningarna är goda och man är tillräckligt ordinarie för inte kunna skylla ifrån sig.

Tre poäng mot jumbon skulle skjuta upp Peking närmare topplagen som jagar platserna bakom MFF.

Pekings senaste elva mot Hammarby (2-2): Pettersson - Dagerstål, Larsen, Lauritsen, Gerson, Fransson, Thorarinsson, Skrabb, Larsson, Thern, Nyman

SPELTIPS
Jag spelar IFK Norrköping asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till fina 2.03 hos bet365 (4/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip