Omspel i den tredje omgången av FA Cupen, där Wimbledon tar emot Sutton. Det första mötet slutade mållöst och nu möts de igen på Kingsmeadow, i sydvästra London. Det är klasskillnaden mellan dessa lag där The Dons spelar i League One medan Sutton befinner sig i mitten av tabellen av National League. Ett sådant möte ska bara sluta med massor av mål så det är intressant att kika närmare på statistiken.

Neal Ardleys Wimbledon spelar en attraktiv fotboll där alla kämpar för laget och det är full fart framåt från första sekunden. Härlig kämpaglöd och rätt inställning som leder till att publiken på hemmaplan sällan blir besvikna - då Wimbledon gång på gång gör mål. Mot ett lag som spelar i en lägre division ska de återigen lyckas med bedriften. Dessvärre släpper Wimbledon in en hel del mål bakåt också. På de fyra senaste ligamatcherna har Wimbledon släppt in åtta mål. Risken är stor att detta sker även mot Sutton, som kommer från en 2-2 bortamatch mot Worthing. Även Suttom gör mål framåt och släpper in massa mål bakåt.

Sutton har släppt in mål i alla sina cup- och ligamatcher på bortaplan denna säsong. Det säger en hel del om deras ostabila försvar, samt att Paul Doswells herrar tar för sig och oftast går för en vinst, oavsett motståndare. Även mot anfallsrika Wimbledon kommer Sutton att få problem och jag räknar med en hel del mål i baken.

Ett sådant returmöte, med två lag som i vanliga fall går för vinster, kommer att vara en attraktiv tillställning där jag räknar med att det blir minst tre mål i matchen, två gånger på tre försök. Därmed ska oddset i mitt tycke ligga på cirka 1.50, men eftersom det erbjuds hela 1.75 så finner jag ett värde och lägger ett spel hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip